Sincik İnlice Şehit Mehmet Satılmış Çok Programlı Anadolu Lisesi

İnlice Beldesi, Çınar Mah. No44 Sincik / ADIYAMAN
Vizyon
Okulumuzun vizyonu; Milli Eğitim ilkeleri doğrultusunda eğitimde öncü, yeniliklere açık bir model oluşturmaktır.
Misyon
Okulumuzun misyonu; eğitimde öncü, yeniliklere açık bir model oluşturarak, özgüveni tam, sorumluluk alabilen,bilimsel ve analitik düşünceye sahip,spora ve sanata ilgili, kültürler arası kavrayışa sahip, araştıran,üreten, hem sosyal hem akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları yüksek öğrenime hazır hale getirmektir.
Toplantı Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
KALORİFER
ADSL
İngilizce-Almanca
Pansiyon Bilgileri
Okulumuzda pansiyon bulunmamaktadır.
Ulaşım
Öğrenciler için ´Taşımalı Eğitim´ yapılmaktadır. Gidiş-geliş yapacak öğretmenler için de il merkezinden kalkan araçlar mevcuttur. İl merkezinden beldeye varış süresi ortalama 50 dk.´dır.
Okulumuza servis hizmeti bulunmamaktadır.
Adıyaman İli, Sincik İlçesi, İnlice Beldesi
Adıyaman-İnlice: 45 km Sincik-İnlice: 30 km
Okul Mevcudu: 164
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Tavan Puan:- Taban Puan: -
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumuz 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında 26 mezun vermiştir. 1 öğrencimiz lisans bölümlerine, 3 öğrencimiz de ön lisans bölümlerine yerleşmiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
%25
EDEB PROJESİ KAPSAMINDA ETKİNLİKLER YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda il geneli devam eden ´Erdemli ve Başarılı Birey Projesi´ kapsamında etkinlikler gerçekleştirilmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
2018 yılı için ERASMUS+ projesi kapsamında başvurumuz yapılmış yedek listede yer almaktayız.2019 ERASMUS+ proje başvurusu yapılmıştır.