T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADIYAMAN / SİNCİK - Sincik İnlice Şehit Mehmet Satılmış Çok Programlı Anadolu Lisesi

Sincik İnlice Şehit Mehmet Satılmış Çok Programlı Anadolu Lisesi

İnlice Beldesi, Çınar Mah. No44 Sincik / ADIYAMAN
Vizyon
Okulumuzun vizyonu; Milli Eğitim ilkeleri doğrultusunda eğitimde öncü, yeniliklere açık bir model oluşturmaktır.
Misyon
Okulumuzun misyonu; eğitimde öncü, yeniliklere açık bir model oluşturarak, özgüveni tam, sorumluluk alabilen,bilimsel ve analitik düşünceye sahip,spora ve sanata ilgili, kültürler arası kavrayışa sahip, araştıran,üreten, hem sosyal hem akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları yüksek öğrenime hazır hale getirmektir.
İngilizce-Almanca
Okulumuzda pansiyon bulunmamaktadır.
Ulaşım
Öğrenciler için ´Taşımalı Eğitim´ yapılmaktadır. Gidiş-geliş yapacak öğretmenler il merkezinden şahsi araçları ile gelmektedir. İl merkezinden beldeye varış süresi ortalama 50 dk.´dır.
Okulumuza servis hizmeti bulunmamaktadır.
Adıyaman İli, Sincik İlçesi, İnlice Beldesi
Adıyaman-İnlice: 45 km Sincik-İnlice: 30 km
Okul Mevcudu: 165
Tavan Puan:- Taban Puan: -
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumuz 20120-2021 Eğitim Öğretim yılında 24 mezun vermiştir. 2 öğrencimiz lisans bölümlerine, 3 öğrencimiz de ön lisans bölümlerine yerleşmiştir.
EDEB PROJESİ KAPSAMINDA ETKİNLİKLER YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda il geneli devam eden ´Erdemli ve Başarılı Birey Projesi´ kapsamında etkinlikler gerçekleştirilmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
2018 yılı için ERASMUS+ projesi kapsamında başvurumuz yapılmış yedek listede yer almaktayız.2019 ERASMUS+ proje başvurusu yapılmıştır.